top of page
E77A65DE-0E48-42A5-A6D3-D308986AAA01_1_105_c.jpeg

Jullie droom, jullie bruidstaart

I&N-0861 - 2.jpg

Bestelproces

Van het plannen van een proeverij tot de bezorging op jullie grote dag

01

Plannen van een proeverij

Via het contactformulier kunnen jullie de eerste informatie doorgeven zodat ik de beschikbaarheid voor jullie trouwdatum kan controleren. 

Vervolgens spreken we samen een datum af waarop ik bij jullie langs kom voor de proeverij.

 

02

Jullie visie & Moodboard

De stijl die jullie graag willen ligt natuurlijk in lijn met de stijl die De Gouden Garde aanbiedt: wit (strak of met lijnen), minimalistisch, gedecoreerd met bloemen of takjes of met een ´touch´ of gold.

Wellicht hebben jullie zelf al een moodboard gemaakt, maar ik neem jullie ook graag mee in de laatste trends op het gebied van bruidstaarten en styling. 

03

De Proeverij

De proeverij biedt - naast het proeven van de verschillende smaakopties - de ideale gelegenheid om alle details over de bruidstaart en de trouwdag door te nemen. In principe is het meeste daarna ook duidelijk. Daarna houden we eventueel mailcontact wanneer er nog iets geregeld of uitgezocht moet worden.

04

Jullie trouwdag

Samen stemmen we af op welk moment de bruidstaart bezorgd mag worden. 

Mochten jullie voor de gehele beleving willen gaan, dan is het ook een optie dat wij de taart - geheel in stijl - verder aansnijden. 

Anker 1

Prijzen

Een complete ervaring met betrekking tot de bruidstaart vereist naar onze mening een allesomvattende prijsbenadering, zonder al te veel opties met de daarbij komende extra kosten.

 

Tijd is het meest kostbare ingrediënt, daarom wordt er een hogere basisprijs gehanteerd, waarbij de extra kosten per persoon daarboven minder zwaar wegen.

 

De prijs van de bruidstaarten inclusief de proeverij en de decoratie gaat vanaf

€450,- voor 35 personen

+ €4,50 p.p. daarboven

 

Bezorging van de taart binnen een straal van 20 kilometer vanaf Kampen is hierbij kosteloos.  

Trouwen jullie op een locatie buiten deze straal, dan rekenen we vanaf de 20 kilometerstraal nog een vergoeding van €0,35 per gereden kilometer naar de trouwlocatie en weer terug.

Willen jullie voor de hele beleving gaan, dan is het ook mogelijk dat ik de taart geheel in stijl voor jullie aansnijd. 

De extra kosten hiervoor zijn €75,-.

bottom of page